Vliv technologie chovu na složení kozího mléka – Bc. Monika Relichová
Bc. Monika Relichová
Master's thesis
Vliv technologie chovu na složení kozího mléka
The effect of farming technology on goat milk composition
Anotácia:
Popularita chovu koz v posledních letech stoupá, proto je vhodné věnovat pozornost kvalitě a množství vyprodukovaného kozího mléka. Díky tomuto zjištění proběhly již mnohé studie, které se touto problematikou zabývají. Sledují se faktory, které ovlivňují složení kozího mléka, kterými jsou především plemeno, složení krmné dávky, věk, velikost a tělesné rozměry zvířete, pořadí laktace, velikost vemene …viacAbstract:
The popularity of goat farming in recent years is rising, so it is advisable to pay attention to the quality and quantity produced goat milk. Due to this finding, there have already been many studies that deal with this issue. They monitor the factors that affect the composition of goat milk, which are mainly breed, composition of the diet, age, size and body size of the animal, lactation, udder size …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Pavel Nový, Ph.D.
- Oponent: Vladimír Čejna, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme / odbor:
Rural Development and Agriculture / Development of Rural Areas
Práce na příbuzné téma
-
Studium adipocytárního proteinu vázajícího mastné kyseliny (AFABP) v metabolismu lipidů a jeho klinický význam
Michal Karpíšek -
Mastné kyseliny v ovčím mléce
Klára Horáková -
The Occurence of Gastrointestinal Parasitic Infections and Assessment of Therapeutic Procedures among Ruminants in Aruba
Dominika Roudná -
Vliv mastných kyselin v krmné dávce prasat na kvalitu hřbetního tuku.
Lucie Humeni -
Kozí mléko a možnosti jeho zpracování
Štěpánka Zanášková
Názov
Vložil
Vložené
Práva