Analýza produkce kuřecích brojlerů v zemědělském podniku Agro Čejetice – Martina RIŠKOVÁ
Martina RIŠKOVÁ
Bachelor's thesis
Analýza produkce kuřecích brojlerů v zemědělském podniku Agro Čejetice
Analysis of the production of broiler chickens on the farm Agro Čejetice
Anotácia:
Produkce drůbežího masa má v ČR a ve světě stále stoupající trend. Je to dáno především vysokou výkrmovou schopností, krátkým reprodukčním intervalem, dietetickými vlastnostmi masa, účinností přeměny živin krmiva a také nezavilostí výroby na půdě. Ročně je v celé Evropské Unii vyprodukováno kolem 5,9 miliardy brojlerových kuřat. Předmětem mé bakalářské práce bylo vypracování literární rešerše a analýzy …viacAbstract:
Production of poultry meat in the Republic and in the world has upward trend. This is primarily due to the highly fattening ability, reproductive short interval, dietetic properties of meat, good efficiency of conversion of feed nutrients and by independences food production of soil. Every year across the European Union is produced about 5.9 billion broiler chickens. The subject of my bachelor´s dissertation …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2011
Identifikátor:
18368
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Antonín Vejčík, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
RIŠKOVÁ, Martina. \textit{Analýza produkce kuřecích brojlerů v zemědělském podniku Agro Čejetice}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/nbo06j/.
Jak správně citovat práci
RIŠKOVÁ, Martina. Analýza produkce kuřecích brojlerů v zemědělském podniku Agro Čejetice. Č. Bud., 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 15. 04. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / odbor:
Agriculture / Agribussines
Práce na příbuzné téma
-
Využití druhotného tepla větracího vzduchu stáje pro chov brojlerových kuřat
Radek Koubek -
Vyhodnocení emisí amoniaku z chovu drůbeže ve vybraném zemědělském podniku
Jiří HUCEK -
Vliv huminových látek na vlastnosti masa brojlerových kuřat
Tomáš Novák -
Produkce a kvalita masa drůbeže ze speciálních výkrmů
Anna Švecová -
Efektivita produkce brojlerových kuřat v závislosti na délce výkrmu a na ročním období
Jan Galata -
Ekonomické zhodnocení možných variant chovu krav bez tržní produkce mléka
Ondřej MAŇHAL -
Vliv intenzity výkrmu na ekonomiku produkce vepřového masa
Josef Richtr -
Produkce kuřecího masa v odlišných systémech chovu
Leontýna Bláhová
Názov
Vložil
Vložené
Práva