Mikrobiologická analýza dehydratovaných a sterilovaných pokrmů – Bc. Jarmila Šuláková
Bc. Jarmila Šuláková
Master's thesis
Mikrobiologická analýza dehydratovaných a sterilovaných pokrmů
Microbiological Analysis of Dehydrated and Sterilised Food
Abstract:
Cílem této práce bylo stanovení množství indikátorových mikroorganismů ve vybraných vzorcích sušeného a lyofilizovaného ovoce a ve vzorcích potravin upravených sterilací nebo lyofilizací a lyofilizací se sterilací a stanovení kvality těchto vzorků potravin z mikrobiologického hlediska. U všech vzorků byla následně provedena termostatová zkouška a mikrobiologická analýza. Všechny vzorky byly dále skladovány …moreAbstract:
The aim of this work was to determine the amount of indicator microorganisms in select-ed samples of dried and lyophilized fruit and in food samples treated by sterilization or lyophilisation and lyophilisation with sterilization and to determine the quality of these food samples from a microbiological point of view. All samples were then subjected to a thermostatic test and microbiological analysis …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2022
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Šuláková, Jarmila. Mikrobiologická analýza dehydratovaných a sterilovaných pokrmů. Zlín, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Food Technology / -