Vyhodnotenie systému HACCP vo vybranom reštauračnom zariadení – Andrej Svitek
Andrej Svitek
Master's thesis
Vyhodnotenie systému HACCP vo vybranom reštauračnom zariadení
Vyhodnocení systému HACCP ve vybraném restauračním zařízení
Abstract:
Diplomová práce se zaobírá problematikou systému HACCP. Jejím cílem je vyhodnotit požadavky systému HACCP ve vybrané restauraci a odstranit případné nedostatky pomocí implementace návrhů na zlepšení. V teoretické části je nejprve uvedeno stručné vysvětlení zdravotní nezávadnosti, činností epidemiologicky závažných, systému HACCP a správné výrobní a hygienické praxe. Akcentován je především vztah mezi …moreAbstract:
The aim of the thesis is to thoroughly evaluate the usage of the HACCP system in a specific restaurant. Firstly, the basics of food hygiene, wholesomeness of foodstuffs, HACCP, good manufacturing practice and good hygienic practice are explained in the theoretical part. Subsequently, a comprehensive overview of legislative requirements is created. In the empirical part, an analysis of a specific restaurant …moreAbstract:
Práca sa zaoberá problematikou systému HACCP. Jej cieľom je vyhodnotiť požiadavky systému HACCP na vybranej reštaurácii a odstrániť prípadné nedostatky implementáciou návrhov na zlepšenie. V teoretickej časti je najprv uvedené stručné vysvetlenie zdravotnej nezávadnosti, činností epidemiologicky závažných, systému HACCP a správnej výrobnej a hygienickej praxe. Akcentovaný je najmä vzťah medzi týmito …more
Language used: Slovak
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 6. 2013
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/41240
Thesis defence
- Date of defence: 3. 6. 2014
- Supervisor: Alena Plášková
- Reader: Beáta Rojiková
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/41240
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme / field:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Theses on a related topic
-
Vytvoření objednávacího systému pro restaurace a stravovací zařízení
Daniel Kyzlink -
Stravovací zařízení pro turisty celiaky v regionu Hl. města Prahy
Sabina Kuncířová -
Rozmístění a kategorizace stravovacích zařízení ve venkovském regionu v zázemí Olmouce
Eva Valentová -
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti
Veronika Černá -
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová -
Systém HACCP ve vybrané společnosti
Marek Šesták -
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Michaela Nováková