Cizorodé látky v bramborách v závislosti na jejich kuchyňském zpracování\nl{} – Ing. Radek ČÍŽ
Ing. Radek ČÍŽ
Bachelor's thesis
Cizorodé látky v bramborách v závislosti na jejich kuchyňském zpracování\nl{}
The inorganic substances in a potatoes in dependance of their kitchen processing
Abstract:
Tato práce je zaměřena na změny obsahu cizorodých látek v bramborách během jejich kuchyňských a technologických úprav. V první části práce se pojednává o výskytu cizorodých látek v potravinách (kontaminanty, potravinová aditiva, sekundárně vzniklé cizorodé látky) a jsou zde také uvedeny poznatky týkající se příjmu cizorodých látek rostlinami. Zde jsem se zabýval hlavně těžkými kovy (kadmium, nikl, …moreAbstract:
This essay deals about the changes of a capacity of inorganic substances in a potatoes during their kitchen and technological modification. In the first part I deal about the occurence of the inorganic substances in a foodstufs (contaminates, food bonuses, secondarily acrued inorganic substaces) and about the knowledges which are concerning intake of the inorganic substances of a plants, too. Here …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 5. 2005
Accessible from:: 31. 5. 2005
Identifier:
955
Thesis defence
- Date of defence: 23. 6. 2005
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ČÍŽ, Radek. \textit{Cizorodé látky v bramborách v závislosti na jejich kuchyňském zpracování$\backslash$nl$\{\}$}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2005. Available from: https://theses.cz/id/ndf2cb/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ČÍŽ, Radek. Cizorodé látky v bramborách v závislosti na jejich kuchyňském zpracování\nl{}. Zlín, 2005. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2005
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 31. 5. 2005 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Economics and Management / Economics and Hygiene of Nutrition