Uplatnění regionálních, sezónních a ekologických potravin ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje – Bc. Eliška NEUMAYEROVÁ
Bc. Eliška NEUMAYEROVÁ
Master's thesis
Uplatnění regionálních, sezónních a ekologických potravin ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje
Abstract:
Ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje byly zjišťovány dotazníkovou metodou informace o uplatnění regionálních, sezónních a ekologických potravin a názory na možné zlepšení současného stavu. Od oslovených respondentů (vedoucí stravovacích zařízení, ředitelé) mateřských a základních škol bylo získáno a následně vyhodnoceno 35 kompletně vyplněných dotazníků. Na základě jejich hodnocení …moreAbstract:
Information on the use of regional, seasonal and organic foods and opinions on the possible improvement of the current status were investigated in the school catering facilities of the South Bohemian Region. 35 completely filled questionnaires were obtained and evaluated from addressed respondents (heads of catering facilities, directors) of nursery and primary schools. Based on their assessment, it …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Jan, st. Moudrý, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NEUMAYEROVÁ, Eliška. \textit{Uplatnění regionálních, sezónních a ekologických potravin ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2019. Available from: https://theses.cz/id/nhcaj8/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
NEUMAYEROVÁ, Eliška. Uplatnění regionálních, sezónních a ekologických potravin ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje. Č. Budějovice, 2019. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Agriculture Engineering / Agricultural Ecology
Theses on a related topic
-
Stravovací návyky obyvatelstva v České republice
Margarita Shutkina -
Stravovací návyky žáků střední odborné školy
Martina Pavlíková -
Glutaman - stravovací návyky spojené s jeho aplikací
Denisa Kuřinová -
Pohybová aktivita a stravovací návyky dětí na 1. stupni ZŠ
Svatava ČOČKOVÁ -
Současný pohled na stravovací návyky dětí staršího školního věku
Dana Říčařová -
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Kateřina ROŠTOVÁ -
Zařazení regionálních potravina a biopotravin do stravování dětí předškolního a školního věku
Ivana Urbanczyková -
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Milada FEDOROVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights