VÝZNAM OZNAČOVÁNÍ ALERGENŮ V RESTAURACÍCH A JEHO EKONOMICKÉ DOPADY – Veronika Pelikánová
Veronika Pelikánová
Bachelor's thesis
VÝZNAM OZNAČOVÁNÍ ALERGENŮ V RESTAURACÍCH A JEHO EKONOMICKÉ DOPADY
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá analýzou alergenů, jejich označováním v jídelních lístcích, druhy jídel a alergiemi na potraviny. Práce je založena na kvantitativním výzkumu, který proběhl formou dotazníku zaměřeného na ekonomické dopady, vyznačování alergenů a na postupy gastronomických podniků při vytváření jídelního lístku. Výzkum byl proveden v Moravském Krumlově, jeho okolí a v městě Brně. Cílem bylo …moreAbstract:
Bachelor thesis analyzes allergens, their labeling on menus, type of food and food allergies. This work is based on quantive research conducted by questionnaire, where we focused on the economic impal, marking the allergens and practices of catering businesses in the creaiton menu. The research was conducted in Moravský Krumlov and its surroundings and in Brno. The aim was to evaluace restaurant sof …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2016
Identifier:
http://theses.cz/id/ni6j5c/
Thesis defence
- Date of defence: 26. 5. 2016
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Gastronomie, hotelnictví, cestovní ruch
Theses on a related topic
-
Příprava pokrmů jako inovační téma výuky
Martina RÁBELOVÁ -
Potravinové alergeny
Pavla Vymazalová -
Analýza bronchoprovokačních testů s vytipovanými pracovními alergeny a jejich význam v pracovním lékařství
Eva PYŠOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights