VÝZNAM OZNAČOVÁNÍ ALERGENŮ V RESTAURACÍCH A JEHO EKONOMICKÉ DOPADY – Veronika Pelikánová
Veronika Pelikánová
Bakalářská práce
VÝZNAM OZNAČOVÁNÍ ALERGENŮ V RESTAURACÍCH A JEHO EKONOMICKÉ DOPADY
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá analýzou alergenů, jejich označováním v jídelních lístcích, druhy jídel a alergiemi na potraviny. Práce je založena na kvantitativním výzkumu, který proběhl formou dotazníku zaměřeného na ekonomické dopady, vyznačování alergenů a na postupy gastronomických podniků při vytváření jídelního lístku. Výzkum byl proveden v Moravském Krumlově, jeho okolí a v městě Brně. Cílem bylo …víceAbstract:
Bachelor thesis analyzes allergens, their labeling on menus, type of food and food allergies. This work is based on quantive research conducted by questionnaire, where we focused on the economic impal, marking the allergens and practices of catering businesses in the creaiton menu. The research was conducted in Moravský Krumlov and its surroundings and in Brno. The aim was to evaluace restaurant sof …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2016
Identifikátor:
http://theses.cz/id/ni6j5c/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 5. 2016
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví, cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Příprava pokrmů jako inovační téma výuky
Martina RÁBELOVÁ -
Potravinové alergeny
Pavla Vymazalová -
Analýza bronchoprovokačních testů s vytipovanými pracovními alergeny a jejich význam v pracovním lékařství
Eva PYŠOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Kráčmar, S.
27. 4. 2016