Markéta Drabíková

Bakalářská práce

Analýza procesu plánování a řízení výroby po fúzi dvou průmyslových firem

Analysis of the Planning Process and Production Management after the Merger of Two Industrial Companies
Anotace:
Předmětem práce je analýza procesu plánování a řízení výroby po fúzi dvou průmyslových firem s odlišným výrobním programem a rozdílným podnikovým informačním systémem. Cílem je poukázání na nynější stav ve firmě a potřebné požadavky při přechodu na jednotný proces plánování a řízení výroby s využitím jednotného ERP.
Abstract:
The purpose of this thesis is the analysis of production planning and managing process after the merger of two industrial companies with different production program and information system. The objective is to highlight the current status in the company, necessary requirements during implantation to unified manufacturing planning and production management with using only one ERP.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2017
  • Vedoucí: Eva Švecová
  • Oponent: Jiří Halamíček

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava