Produkt jako zdroj konkurenční výhody – Jakub Kabourek
Jakub Kabourek
Bakalářská práce
Produkt jako zdroj konkurenční výhody
Product – The source of a competitive advantage
Anotace:
Tématem této bakalářské práce je produkt jako zdroj konkurenční výhody. Bakalářské práce se věnuje produktům v oblasti sportovní obuvi, konkrétně společnosti ADIDAS AG a její nové technologii BOOST, kterou momentálně využívá ve velké míře při výrobě produktů v segmentu obuvi. V dnešní době se setkáváme s mnoha substitučními produkty, které náš produkt mohou nahradit. Je důležité být vždy napřed před …víceAbstract:
The topic of this bachelor thesis is the product as a source of competitive advantage. Bachelor thesis deals with the products in the field of sports shoes, namely ADIDAS AG and its new BOOST technology, which is currently used extensively in the production of its footwear. Nowadays, we encounter many substitution products that can replace our product. It is important to always be ahead of our competitors …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2018
Identifikátor:
https://is.vsfs.cz/th/w9xf0/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2018
- Vedoucí: Ing. Miloslav Šašek
- Oponent: PhDr. Pavel Čírtek
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- všem autentizovaným
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správníVysoká škola finanční a správní
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Marketingová komunikace
Práce na příbuzné téma
-
Konkurenceschopnost a konkurenční výhoda CrossCafe
Klára Seberová -
Konkurenceschopnost vybraného podniku
Lenka Hulová -
Konkurenceschopnost obchodního podniku
Jana Černochová -
Faktory ovlivňující konkurenceschopnost v daném odvětví
František Kopal -
Konkurenceschopnost vybraného podniku
Tomáš Valenta -
Inovace a jejich vliv na konkurenceschopnost podniku
Kateřina Nováková -
Konkurenceschopnost podniků v oblasti služeb
Barbora Netolická -
Konkurenceschopnost podnikatelského subjektu - případová studie
Tereza Grohová