Aktuální vyučovací metody ve výuce předmětu technologie přípravy pokrmů v kontextu RVP pro obor vzdělávání Hotelnictví – Bc. Miloš Komínek
Bc. Miloš Komínek
Diplomová práce
Aktuální vyučovací metody ve výuce předmětu technologie přípravy pokrmů v kontextu RVP pro obor vzdělávání Hotelnictví
The current teaching methods in teaching the subject of technology in the context of preparing meals in the context of the General Educational Programme for the branch of Hotel Business Education.
Anotace:
Resumé Práce se zabývá přehledem aktuálně používaných výukových metod a jejím cílem je návrh nejefektivnějších vyučovacích metod pro jednotlivé části předmětu – tedy část teoretickou i praktickou. Teoretická část práce obsahuje charakteristiku RVP středního odborného vzdělávání a ŠVP Hotelové školy, v empirické části se zabývám klasifikací, kategorizací a volbou metod výuky a formulováním hypotéz s …víceAbstract:
Abstract: The work, called the current teaching methods in teaching the subject in the context of TPP FEP for the field of Hospitality Education deals with an overview of currently used methods of teaching the subject and its goal is to design the most effective teaching methods for different parts of the subject - a theoretical and practical. Data for the theoretical part, I draw from the material …víceKlíčová slova
Klíčová slova aktuální vyučovací metody nejefektivnější výukové metody verifikace hypotéz Hotelová škola v Brně Rámcový vzdělávací program Školní vzdělávací program Technologie přípravy pokrmů Key words current teaching methods most effective teaching methods hypothesis verification Hotel School in Brno General Educational Programme School’s Educational Programme Food processing technology
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2011
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/e75sm/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 5. 2011
- Vedoucí: doc. PaedDr. Jana Škrabánková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOMÍNEK, Miloš. \textit{Aktuální vyučovací metody ve výuce předmětu technologie přípravy pokrmů v kontextu RVP pro obor vzdělávání Hotelnictví}. Online. Diplomová práce. Brno: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/nl465o/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro základní a střední školy - specializace obchod a služby
Práce na příbuzné téma
-
Příprava učitele odborného výcviku kuchař - číšník na výuku předmětu Technologie přípravy pokrmu
Jana Pischová -
Inovace učebních materiálů pro předmět Technologie přípravy pokrmů
Martin SEDLÁK -
Inovace výuky předmětu Technologie přípravy pokrmů na střední odborné škole
Martin STÝBLO -
Řešení problematiky obsahu výuky technologie přípravy pokrmů pro obor kuchař - číšník
Jana Pytelová -
Řešení problematiky výuky technologie přípravy pokrmů u slavnostních rautů
Lenka Doležalová -
Technologie přípravy pokrmů ve škole pro tělesně postižené žáky
Kamila Kroupová -
Výuka přípravy pokrmů a její technologie na Praktické škole
Kateřina Jirsová -
Tvorba a uplatnění ŠVP pro předmět Technologie přípravy pokrmů na hotelové škole v Brně
Miloš Komínek