Kultura rozvíjející místní komunitu v malých obcích – David Karban
David Karban
Bakalářská práce
Kultura rozvíjející místní komunitu v malých obcích
Culture developing local community operating in small municipality
Anotace:
Bakalářská práce „Kultura rozvíjející místní komunitu fungující v malých obcích“ se věnuje problematice pořádání kulturních a komunitních aktivit v oblastech s takovým množstvím obyvatel, které nepřesahuje 4000 osob. Autor se zde snaží nastínit dopady odlišných přístupů ke kulturním aktivitám pořádaných v různorodém prostředí napříč Českou republikou. Práce se zaměřuje na výstupy těchto aktivit, jakož …víceAbstract:
The bachelor's thesis „Culture developing local community operating in small municipalities“ deals with the issue of organizing cultural and community activities in municipalities with smaller population than four thousand inhabitants. The author tries to outline the effects of different approaches to cultural activities organized in a diverse environment across the Czech Republic. The thesis focuses …víceKlíčová slova
komunitní kulturaKlíčová slova
komunitní festivalKlíčová slova
komunitní prostorKlíčová slova
sociologické aspektyKlíčová slova
místní komunitaKlíčová slova
regionální kulturaKlíčová slova
komunity (sociologie)Klíčová slova
malá obec
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 7. 2021
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10318/15174
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 9. 2021
- Vedoucí: David KAŠPAR
- Oponent: David MÍREK
Plný text práce
Právo: Autor udělil v licenci souhlas s: In the license agreement the author has granted the following:
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 21. 2. 2022 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Akademie múzických umění v Praze.Divadelní fakulta. KnihovnaAkademie múzických umění v Praze
Divadelní fakultaBakalářský studijní program / obor:
Dramatická umění / Produkce
Práce na příbuzné téma
-
Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kultury. Pivovary na Šumavě a v Pošumaví.
Jakub Pilař -
Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kuchyně
Petra Kozáková -
Ekonomické aspekty pořádání hudebních akcí v městských památkových objektech
Eva Schwarzová -
Město Olomouc a kultura příspěvek k hodnocení geografických aspektů kvality života
Jan POSPÍŠIL -
Veřejná zeleň v urbánním prostoru – komunitní zahrady
Švehlová Švehlová -
Školní knihovna v malé obci z pohledu potřeb místní komunity
Jana Gerstnerová -
Analýza a možnosti rozvoje prostředí dobrovolnické kultury ve Sdružení obcí povodí Morávky se zaměřením na obec Morávku
Šárka Dudková -
Program rozvoje obce: zpracování kompletního dokumentu pro obec Družec (2020- 2027)
Lucie Chourová