Kultura rozvíjející místní komunitu v malých obcích – David Karban
David Karban
Bachelor's thesis
Kultura rozvíjející místní komunitu v malých obcích
Culture developing local community operating in small municipality
Abstract:
Bakalářská práce „Kultura rozvíjející místní komunitu fungující v malých obcích“ se věnuje problematice pořádání kulturních a komunitních aktivit v oblastech s takovým množstvím obyvatel, které nepřesahuje 4000 osob. Autor se zde snaží nastínit dopady odlišných přístupů ke kulturním aktivitám pořádaných v různorodém prostředí napříč Českou republikou. Práce se zaměřuje na výstupy těchto aktivit, jakož …moreAbstract:
The bachelor's thesis „Culture developing local community operating in small municipalities“ deals with the issue of organizing cultural and community activities in municipalities with smaller population than four thousand inhabitants. The author tries to outline the effects of different approaches to cultural activities organized in a diverse environment across the Czech Republic. The thesis focuses …moreKeywords
komunitní kulturaKeywords
komunitní festivalKeywords
komunitní prostorKeywords
sociologické aspektyKeywords
místní komunitaKeywords
regionální kulturaKeywords
komunity (sociologie)Keywords
malá obec
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 7. 2021
Identifier:
http://hdl.handle.net/10318/15174
Thesis defence
- Date of defence: 10. 9. 2021
- Supervisor: David KAŠPAR
- Reader: David MÍREK
Citation record
Full text of thesis
Accessibility: Autor udělil v licenci souhlas s: In the license agreement the author has granted the following:
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 21. 2. 2022 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Akademie múzických umění v Praze.Divadelní fakulta. KnihovnaAkademie múzických umění v Praze
Divadelní fakultaBachelor programme / field:
Dramatická umění / Produkce
Theses on a related topic
-
Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kultury. Pivovary na Šumavě a v Pošumaví.
Jakub Pilař -
Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kuchyně
Petra Kozáková -
Ekonomické aspekty pořádání hudebních akcí v městských památkových objektech
Eva Schwarzová -
Město Olomouc a kultura příspěvek k hodnocení geografických aspektů kvality života
Jan POSPÍŠIL -
Veřejná zeleň v urbánním prostoru – komunitní zahrady
Švehlová Švehlová -
Školní knihovna v malé obci z pohledu potřeb místní komunity
Jana Gerstnerová -
Analýza a možnosti rozvoje prostředí dobrovolnické kultury ve Sdružení obcí povodí Morávky se zaměřením na obec Morávku
Šárka Dudková -
Program rozvoje obce: zpracování kompletního dokumentu pro obec Družec (2020- 2027)
Lucie Chourová