Markéta ŠIFTAŘOVÁ

Bakalářská práce

Potravinářský průmysl ve Frýdku -Místku z hlediska památkové péče

Food industry in the Frýdek - Místek on the view of preservation of culture monuments
Anotace:
ABSTRAKT Tato bakalářská práce se zabývá potravinářským průmyslem ve Frýdku-Místku z hlediska památkové péče. Je zde popsán vývoj potravinářství. Důležitou částí práce je popis jednotlivých potravinářských areálu. Kterými jsou: mlékárna v Místku dnes s názvem EKOMILK a.s., jatka jedny dodnes fungující ve Fýdku s názvem DIEMA s.r.o., u druhých činnost zanikla ale v areálu v současnosti sídlí Beskydské …více
Abstract:
ABSTRACT This thesis is concerned with the food industry in Frydek-Mistek in terms of conservation. It describes the development food. An important part of this work is the description of the food premises. Which are: dairy in Místku today called EKOMILK a.s., one slaughterhouse still operating in Fýdku called DIEMA s.r.o., among others activities ceased in the area but currently resides Beskydské …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2015
Zveřejnit od: 12. 6. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Alena Borovcová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠIFTAŘOVÁ, Markéta. Potravinářský průmysl ve Frýdku -Místku z hlediska památkové péče. Ostrava, 2015. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Filozofická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 12.6.2015

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 12. 6. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Filozofická fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ

Filozofická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Obecná teorie a dějiny umění a kultury / Dějiny umění se zaměřením na památkovou péči a technické památky