Výběr potravin a stravovací zvyklosti osob s laktózovou intolerancí – Veronika VENKRBCOVÁ
Veronika VENKRBCOVÁ
Bachelor's thesis
Výběr potravin a stravovací zvyklosti osob s laktózovou intolerancí
Food choice and eating habits of people with lactose intolerance.
Abstract:
Bakalářská práce se věnuje problematice onemocnění laktózové intolerance. Práce se skládá z teoretické části a praktické části. Teoretická část se zabývá dosavadními teoretickými poznatky z oblasti laktózové intolerance. V praktické části byly analyzovány a zpracovávány výsledky výzkumu. Získání dat proběhlo formou kvalitativní strategie pomocí polostrukturovaného rozhovoru. Všechny rozhovory byly …moreAbstract:
The bachelor theses is dedicated to the issues of lactose intolerance disease. The theses consist of theoretical part and practical part. The theoretical part concerns the existing theoretical knowledge in the field of lactose intolerance. There were the research results analyzed and processed in the practical part. The gathering of the data was done by form of quality strategy with the support of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 6. 2020
Thesis defence
- Supervisor: doc. MUDr. Miroslav Stránský
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VENKRBCOVÁ, Veronika. \textit{Výběr potravin a stravovací zvyklosti osob s laktózovou intolerancí}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Health and Social Sciences. 2020. Available from: https://theses.cz/id/ns9cf5/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
VENKRBCOVÁ, Veronika. Výběr potravin a stravovací zvyklosti osob s laktózovou intolerancí. Č. Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Health and Social SciencesBachelor programme / field:
Specialization in Health Service / Nutritional Therapy
Theses on a related topic
-
Měnící se spotřební zvyklosti čínské střední třídy na příkladu mléčných výrobků
Hana Míková -
Stravovací zvyklosti osob pracujících ve směnném provozu
Martina KRATOCHVÍLOVÁ -
Vliv pohybové aktivity na stravovací zvyklosti vysokoškolských studentů
Lenka Pechová -
Stravovací zvyklosti žáků ZŠ a SŠ s ohledem na konzumaci mléka a mléčných výrobků a informovanost žáků o jejich nutriční hodnotě
Pavlína ŠVECOVÁ -
Alternativní zdroje bílkovin a vápníku při nesnášenlivosti laktózy
Edita Klímová -
Projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol na 1. stupni základních škol
Veronika Srncová -
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
Lucie Petruchová -
Mléko a alternativy mléka ve výživě lidí
Lada Nohacova
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights