Výběr potravin a stravovací zvyklosti osob s laktózovou intolerancí – Veronika VENKRBCOVÁ
Veronika VENKRBCOVÁ
Bachelor's thesis
Výběr potravin a stravovací zvyklosti osob s laktózovou intolerancí
Food choice and eating habits of people with lactose intolerance.
Anotácia:
Bakalářská práce se věnuje problematice onemocnění laktózové intolerance. Práce se skládá z teoretické části a praktické části. Teoretická část se zabývá dosavadními teoretickými poznatky z oblasti laktózové intolerance. V praktické části byly analyzovány a zpracovávány výsledky výzkumu. Získání dat proběhlo formou kvalitativní strategie pomocí polostrukturovaného rozhovoru. Všechny rozhovory byly …viacAbstract:
The bachelor theses is dedicated to the issues of lactose intolerance disease. The theses consist of theoretical part and practical part. The theoretical part concerns the existing theoretical knowledge in the field of lactose intolerance. There were the research results analyzed and processed in the practical part. The gathering of the data was done by form of quality strategy with the support of …viacKľúčové slová
laktóza laktáza laktózová intolerance mléko mléčné výrobky vápník stravovací zvyklosti
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 6. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. MUDr. Miroslav Stránský
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VENKRBCOVÁ, Veronika. \textit{Výběr potravin a stravovací zvyklosti osob s laktózovou intolerancí}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Health and Social Sciences. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/ns9cf5/.
Jak správně citovat práci
VENKRBCOVÁ, Veronika. Výběr potravin a stravovací zvyklosti osob s laktózovou intolerancí. Č. Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Health and Social SciencesBachelor programme / odbor:
Specialization in Health Service / Nutritional Therapy
Práce na příbuzné téma
-
Měnící se spotřební zvyklosti čínské střední třídy na příkladu mléčných výrobků
Hana Míková -
Stravovací zvyklosti osob pracujících ve směnném provozu
Martina KRATOCHVÍLOVÁ -
Vliv pohybové aktivity na stravovací zvyklosti vysokoškolských studentů
Lenka Pechová -
Stravovací zvyklosti žáků ZŠ a SŠ s ohledem na konzumaci mléka a mléčných výrobků a informovanost žáků o jejich nutriční hodnotě
Pavlína ŠVECOVÁ -
Alternativní zdroje bílkovin a vápníku při nesnášenlivosti laktózy
Edita Klímová -
Projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol na 1. stupni základních škol
Veronika Srncová -
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
Lucie Petruchová -
Mléko a alternativy mléka ve výživě lidí
Lada Nohacova
Názov
Vložil
Vložené
Práva