Július Bartók

Bachelor's thesis

Management udržitelné kavárny

Sustainability management in a café
Abstract:
Tato práce se zaměřuje na management udržitelnosti v kavárenství. Cílem je vypracovat doporučení pro zlepšení managementu udržitelnosti v kavárnách v Praze. Metodou je přehled literatury a dvojitá deskriptivní case study: 1. Kavárny Deli Bluem ve Vídni, která dosáhla druhého nejvyššího hodnocení udržitelnosti podle metodiky Treeday, 2. Vybrané kavárny, kterou skupina expertů vyhodnotí jako nejvíce …more
Abstract:
This thesis is focused on sustainability management in cafés. Its aim is to formulate recommendations for improvements of the sustainability management in cafés in Prague. The recommendations will be based on the literature review and on a descriptive case study of two cafés: 1. The first is the café Deli Bluem in Vienna, which reached the second highest number of points in the sustainability ranking …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 2. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 6. 2018
  • Supervisor: Jaroslav Pašmik
  • Reader: Zuzana Chytková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/73933