Július Bartók

Bakalářská práce

Management udržitelné kavárny

Sustainability management in a café
Anotace:
Tato práce se zaměřuje na management udržitelnosti v kavárenství. Cílem je vypracovat doporučení pro zlepšení managementu udržitelnosti v kavárnách v Praze. Metodou je přehled literatury a dvojitá deskriptivní case study: 1. Kavárny Deli Bluem ve Vídni, která dosáhla druhého nejvyššího hodnocení udržitelnosti podle metodiky Treeday, 2. Vybrané kavárny, kterou skupina expertů vyhodnotí jako nejvíce …více
Abstract:
This thesis is focused on sustainability management in cafés. Its aim is to formulate recommendations for improvements of the sustainability management in cafés in Prague. The recommendations will be based on the literature review and on a descriptive case study of two cafés: 1. The first is the café Deli Bluem in Vienna, which reached the second highest number of points in the sustainability ranking …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 2. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2018
  • Vedoucí: Jaroslav Pašmik
  • Oponent: Zuzana Chytková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/73933