Dana MACHOVCOVÁ
Bachelor's thesis
Kvalita potravinářské a krmné pšenice
The quality of wheat for food and feeding
Abstract:
Kvalita pšenice potravinářské a krmné je každoročně hodnocena u všech dodávek od zemědělských družstev, podniků a soukromých zemědělců. Byly popsány faktory, které mohou kvalitu zrna ovlivnit, kritéria hodnocení kvality zrna pšenice, jejich praktické použití v provozních podmínkách podniku ZZN Pelhřimov (dříve Grana, a.s) středisko Záhoří, výsledky provedených zkoušek a porovnání s celorepublikovým …moreAbstract:
The quality of wheat meant both for food industry and for feeding is evaluated with all deliveries from co-operative farms, concerns and private farmers every year. Factors which can influence quality of grain, criteria for evaluation of the wheat grain quality, their practical use in working conditions of the concern ZZN Pelhřimov (former Grana, a.s.) detached post Záhoří and results of accomplished …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 4. 2011
Identifier:
18284
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Zdeněk Štěrba, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MACHOVCOVÁ, Dana. \textit{Kvalita potravinářské a krmné pšenice}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2011. Available from: https://theses.cz/id/nt49eu/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
MACHOVCOVÁ, Dana. Kvalita potravinářské a krmné pšenice. Č. Bud., 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 15. 04. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / field:
Agriculture / Sustainable Systems in Agricultural Land
Theses on a related topic
-
Jakostní hodnocení pšenice a mlýnských výrobků se zaměřením na pečivárenské užití
Iva Benešová -
Využití metody retenční kapacity mouky pro hodnocení jakosti potravinářské pšenice
Anna Pavelková -
Výběr a hodnocení odrůd pšenice seté pro ekologické zemědělství
Milan Opálka -
Hodnocení pečiva ve vztahu k jakostním ukazatelům pšenice
Barbora Veselá -
Využití minoritních druhů pšenice v ekologickém zemědělství
Anna Maternová -
Hodnocení genetických zdrojů pšenice z hlediska potravinářské jakosti
Petra Zemanová -
Látkové složení zrna potravinářské pšenice ve vztahu k užitným vlastnostem
Dariana Sedlova -
Regulácia kvality zrna sladovnického jačmeňa
Roman Maco
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights