Kvalita potravinářské a krmné pšenice – Dana MACHOVCOVÁ
Dana MACHOVCOVÁ
Bakalářská práce
Kvalita potravinářské a krmné pšenice
The quality of wheat for food and feeding
Anotace:
Kvalita pšenice potravinářské a krmné je každoročně hodnocena u všech dodávek od zemědělských družstev, podniků a soukromých zemědělců. Byly popsány faktory, které mohou kvalitu zrna ovlivnit, kritéria hodnocení kvality zrna pšenice, jejich praktické použití v provozních podmínkách podniku ZZN Pelhřimov (dříve Grana, a.s) středisko Záhoří, výsledky provedených zkoušek a porovnání s celorepublikovým …víceAbstract:
The quality of wheat meant both for food industry and for feeding is evaluated with all deliveries from co-operative farms, concerns and private farmers every year. Factors which can influence quality of grain, criteria for evaluation of the wheat grain quality, their practical use in working conditions of the concern ZZN Pelhřimov (former Grana, a.s.) detached post Záhoří and results of accomplished …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2011
Identifikátor:
18284
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Zdeněk Štěrba, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MACHOVCOVÁ, Dana. Kvalita potravinářské a krmné pšenice. Č. Bud., 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 15. 04. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině
Práce na příbuzné téma
-
Jakostní hodnocení pšenice a mlýnských výrobků se zaměřením na pečivárenské užití
Iva Benešová -
Využití metody retenční kapacity mouky pro hodnocení jakosti potravinářské pšenice
Anna Pavelková -
Výběr a hodnocení odrůd pšenice seté pro ekologické zemědělství
Milan Opálka -
Hodnocení pečiva ve vztahu k jakostním ukazatelům pšenice
Barbora Veselá -
Využití minoritních druhů pšenice v ekologickém zemědělství
Anna Maternová -
Hodnocení genetických zdrojů pšenice z hlediska potravinářské jakosti
Petra Zemanová -
Látkové složení zrna potravinářské pšenice ve vztahu k užitným vlastnostem
Dariana Sedlova -
Regulácia kvality zrna sladovnického jačmeňa
Roman Maco
Název
Vložil
Vloženo
Práva