Postoj veřejnosti k alternativním formám doplňků stravy s n-3 mastnými kyselinami – Bc. Alice Staveníková
Bc. Alice Staveníková
Master's thesis
Postoj veřejnosti k alternativním formám doplňků stravy s n-3 mastnými kyselinami
Public attitude to alternative forms of food supplements with n-3 fatty acids
Abstract:
Teoretická část diplomové práce je zaměřena na literární rešerši nejrůznějších forem doplňků stravy obsahující výše zmíněné struktury, ať už se jedná o formy základní nebo alternativní novodobé. Také je zde pojednáváno o současných trendech a výzkumech z této oblasti. Experimentální část obsahuje dva oddíly, kterými jsou dotazníkové šetření a senzorická analýza vzorků. Tyto dvě části jsou navzájem …moreAbstract:
The theoretical part of the thesis is focused on the literature research about various forms of diet containing the structures mentioned above, for example basic or alternative modern forms. Current trends and research in this area are also discussed here. The experimental part contains two sections, which are a questionnaire survey and sensory analysis. These two parts are independent of each other …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 4. 2022
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Lenka Kouřimská, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
STAVENÍKOVÁ, Alice. \textit{Postoj veřejnosti k alternativním formám doplňků stravy s n-3 mastnými kyselinami}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2022. Available from: https://theses.cz/id/nuf022/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Food and Nutrition
Theses on a related topic
-
Omega-3 a 6 nenasycené mastné kyseliny
Jan Javůrek -
Vliv rozdílného příjmu omega 3 nenasycených mastných kyselin na lidský organizmus
Josef DRDA -
Analýza omega-3 mastných kyselin z rybích extraktů
Sára FILIPOVÁ -
Omega-3 a Omega-6 nenasycené mastné kyseliny v potravinářském průmyslu a ve farmacii
Lenka BARTLOVÁ -
Vliv antioxidantů na stabilitu a profil n-3 mastných kyselin v doplňcích stravy
Markéta Blažková -
Omega-3 a 6 nenasycené mastné kyseliny
Jan Javůrek -
Vliv rozdílného příjmu omega 3 nenasycených mastných kyselin na lidský organizmus
Josef DRDA -
Verifikace a 3D vizualizace mononenasycených kyselin PUFA omega-3
Miroslava REHWALDOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights