Bc. Roman Berunenko

Bakalářská práce

Podnikatelský záměr: založení a provozování restaurace

Business Plan: Establishment and Operation of Restaurant
Anotace:
Obsahem bakalářské práce je zpracování podnikatelského záměru poskytujícího teoretické a praktické informace potřebné k založení a řízení nového podnikatelského subjektu - restaurace. Teoretická část práce zahrnuje širší teoretický rámec podnikatelského záměru a investičního rozhodování. V aplikační části práce autor systematicky analyzuje podnikatelské prostředí v Praze s využitím metodiky TEMPLES …více
Abstract:
The content of the thesis is to elaborate a business plan providing theoretical and practical information necessary for establishing and managing a new business entity - a restaurant. The theoretical part includes a broader theoretical framework of the business plan and investment decisions. In the application part, the author systematically analyzes the business environment in Prague using the methodology …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 5. 2012
  • Vedoucí: doc. Ing. Josef Palán, CSc.
  • Oponent: Ing. Tomáš Marek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS

Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a management malého a středního podnikání