Monika LÁNÍČKOVÁ, DiS.

Bakalářská práce

Význam netradičních druhů ovoce

Meaning of nontraditional sorts of fruits
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku a kuchyňské využití netradičních druhů jádrového ovoce.V práci je popsána chemická struktura ovoce obecně, rozdělení druhů ovoce dle platné vyhlášky ministerstva zemědělství 157/2003 a stručný popis charakteristiky jednotlivých druhů. Jsou zde uvedeni hlavní představitelé jádrového ovoce a jejich potravinářské využití se zaměřením na netradiční zástupce …více
Abstract:
My bachelor work is focused on characteristics and cooking preparations of unusual kinds of pomaceous fruit. I described the chemical structure of fruit generally, sorting of kinds of fruit according to the regulation of Ministry of agriculture 157/2003 and a short description of characteristics of individual kinds in my work. The main sorts of pomaceous fruit are mentioned here and their use in food …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2009
Identifikátor: 12968

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 18. 6. 2009
  • Vedoucí: Ing. Otakar Rop, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

LÁNÍČKOVÁ, Monika. Význam netradičních druhů ovoce. Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 27. 05. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.