Adéla Fabiánová

Bakalářská práce

Identifikace příčin vzniku odpadů potravin ve vybrané prodejně

Identification of the causes of food waste in a selected store
Anotace:
Tato práce se soustřeďuje na identifikaci příčin vzniku a množství gastroodpadu v průběhu celého potravinového řetězce. Vyhodnocuje, kolik kilogramů potravin je odstraňováno v časovém období jednoho roku. Praktická část je věnována průzkumu, který probíhal v období od listopadu 2019 do října 2020. V rámci průzkumu bylo sledováno množství a druh odpadu potravin, důvod vzniku odpadu a také způsob dalšího …více
Abstract:
This work is focused on identifying the causes and amount of gastro-waste throughout the food chain. It evaluates how many kilograms of food are removed in a period of one year. The practical part is devoted to the survey, which took place in the period from November 2019 to October 2020. The survey monitored the amount and type of food waste, the cause for waste and also the method of further management …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Bohdan Stejskal, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta