Mexická gastronomie v Praze - analýza nabídky a poptávky – Veronika Lorenzová
Veronika Lorenzová
Bachelor's thesis
Mexická gastronomie v Praze - analýza nabídky a poptávky
Mexican gastronomy in Prague - analysis of offer and demand
Anotácia:
Cílem práce bylo v prvé řadě zanalyzovat současnou nabídku a poptávku po mexické gastronomii a vyhodnotit potenciál mexické gastronomie v Praze. V rámci analýzy nabídky mexických restaurací bylo sledováno 10 restauračních zařízení v Praze. Pro analýzu poptávky bylo využito vlastního dotazníkového šetření.Abstract:
This final thesis focuses on recent potential of Mexican gastronomy in Prague and analyses its offer and demand.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 3. 2009
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/15333
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 6. 2009
- Vedúci: Jana Valentová
- Oponent: Michael Klima
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/15333
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / odbor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková -
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Adam Psota -
Podnikatelský plán na založení restaurace v zámeckém komplexu Verušičky
Anna Dostálová -
Tradiční a novodobé pivní restaurace
Barbora Hlavatá -
Analýza provozu degustační restaurace "La Degustation Boheme Bourgeoise"
Anna Votočková -
Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo
Barbora Šilerová -
Podnikatelský záměr připravované restaurace Erie
Valerie Georgiyeva -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová