Bc. Andrej Schurov

Bachelor's thesis

Vyhodnocení používání konvenience v gastronomickém provozu

Evaluation of the use of convention in catering operations
Abstract:
SCHUROV, Andrej. Vyhodnocení používání konvenience v gastronomickém provozu. Bakalářská práce University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická. Praha: 2024. 53 stran. Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku vyhodnocení používání konveniencí v gastronomii. Cílem je provést analýzu využívání konveniencí při přípravě pokrmů, jejich přínos pro …more
Abstract:
SCHUROV, Andrej. Evaluation of the use of convention in catering operations. Bachelor’s Dissertation University College Prague – College of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics. Prague: 2024. 53 pages. This bachelor's thesis focuses on the issue of evaluating the use of conventions in gastronomy. The aim is to perform an analysis of the use of conveniences in …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2024

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 6. 2024
  • Supervisor: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
  • Reader: Ing. Karolina Macháčková, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management