Vyhodnocení používání konvenience v gastronomickém provozu – Bc. Andrej Schurov
Bc. Andrej Schurov
Bakalářská práce
Vyhodnocení používání konvenience v gastronomickém provozu
Evaluation of the use of convention in catering operations
Anotace:
SCHUROV, Andrej. Vyhodnocení používání konvenience v gastronomickém provozu. Bakalářská práce University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická. Praha: 2024. 53 stran. Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku vyhodnocení používání konveniencí v gastronomii. Cílem je provést analýzu využívání konveniencí při přípravě pokrmů, jejich přínos pro …víceAbstract:
SCHUROV, Andrej. Evaluation of the use of convention in catering operations. Bachelor’s Dissertation University College Prague – College of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics. Prague: 2024. 53 pages. This bachelor's thesis focuses on the issue of evaluating the use of conventions in gastronomy. The aim is to perform an analysis of the use of conveniences in …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2024
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/qqeoy/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2024
- Vedoucí: Ing. Věra Levičková, Ph.D.
- Oponent: Ing. Karolina Macháčková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SCHUROV, Andrej. \textit{Vyhodnocení používání konvenience v gastronomickém provozu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/nxk860/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Zdravotní, ekonomické a technologické dopady používání principů konvenience v gastronomii
Martin HANDL -
Minimální mzda v České republice a v Evropské unii
Kolaci Kolaci -
Minimální mzda v kontextu národního hospodářství zemí V4
Kateřina Polášková -
Minimální mzda a její funkce
Alexander Kacer -
Minimálna mzda pohľadom DSGE modelu
Klára Andrýsková -
Minimální mzda v Evropské unii
Veronika Nürmberger -
Mzda zaměstnance, její zdanění a související sociální a zdravotní pojištění
Radovan Mareš -
Minimální mzda v Evropské unii z pohledu české dopravní společnosti
Dalibor Kočka