Anna ŠTĚPÁNKOVÁ

Bachelor's thesis

History and present state of Scottish cuisine

History and present state of Scottish cuisine
Abstract:
The topic of this thesis deals with history and present state of Scottish cuisine. Some aspects that influence Scottish cuisine are outlined in the introduction. The thesis also describes the development and decisive moments of Scottish cuisine throughout history. In another part the thesis focuses on present state of Scottish cuisine, description of current eating habits and the most widely used resources …more
Abstract:
Téma této bakalářské práce pojednává o historii a současném stavu skotské kuchyně. V úvodu jsou nastíněny některé aspekty, které kuchyni ovlivňují. Práce dále popisuje vývoj a zásadní momenty skotské kuchyně v průběhu historie. V další části se práce zaměřuje na současný stav kuchyně, popis nynějších stravovacích návyků a nejpoužívanější suroviny. V neposlední řadě se práce soustředí na vybrané tradiční …more
 
 
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 4. 2016
Accessible from:: 20. 4. 2016

Thesis defence

  • Supervisor: Mgr. Andrea Holešová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

ŠTĚPÁNKOVÁ, Anna. History and present state of Scottish cuisine. Ostrava, 2016. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Filozofická fakulta

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 20.4.2016

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 20. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Filozofická fakulta