Bc. Zuzana MARTINKOVÁ

Bachelor's thesis

Charakteristika a vlastnosti různých druhů čajů

Characterization and qualities of assorted teas
Anotácia:
V bakalářské práci jsou uvedeny teoretické poznatky o čaji, velice oblíbeném nápoji, které-ho konzumace neustále roste. Je popsáno jeho rozdělení a základní charakteristika každého druhu. Čaje jsou rozděleny do tří skupin, na pravé čaje (černý čaj, zelený čaj, bílý, oolong); bylinné čaje (nepravé čaje připravované z bylin {--} léčivých rostlin) a ovocné čaje připravo-vané z kousků sušených plodů ovoce …viac
Abstract:
The bachelor thesis contains theoretic knowledge of tea, very popular drink, which consumption is growing constantly. There is described its division and basic characteristic of every kind of tea. Teas are divided into three groups, namely original teas (black tea, green tea, white tea and oolong); herbal teas (unoriginal teas prepared from herbs - medicinal plants) and fruit teas prepared from pieces …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor: 7716

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MARTINKOVÁ, Zuzana. Charakteristika a vlastnosti různých druhů čajů. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.