\recke{beta}-glukany a možnosti využití jejich fyziologických účinků při výrobě funkčních potravin – Ing. Šárka SILOVSKÁ
Ing. Šárka SILOVSKÁ
Disertační práce
\recke{beta}-glukany a možnosti využití jejich fyziologických účinků při výrobě funkčních potravin
Beta-glukans and possibilities of utilization their psysiological effects in processing of functional food
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 8. 2011
Zveřejnit od: 1. 8. 2011
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 11. 2011
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SILOVSKÁ, Šárka. \textit{$\backslash$recke$\{$beta$\}$-glukany a možnosti využití jejich fyziologických účinků při výrobě funkčních potravin}. Online. Disertační práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/o1swfw/.
Jak správně citovat práci
SILOVSKÁ, Šárka. \recke{beta}-glukany a možnosti využití jejich fyziologických účinků při výrobě funkčních potravin. Č. Bud., 2011. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 1.8.2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 1. 8. 2011 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaDoktorský studijní program / obor:
Fytotechnika / Obecná produkce rostlinná
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva