Návrh jednotného IS pro stravovací provoz hotelu a jeho implementace – Bc. Václav Diviš
Bc. Václav Diviš
Master's thesis
Návrh jednotného IS pro stravovací provoz hotelu a jeho implementace
Hotel Catering Plant IS Design and Implementation
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá návrhem na vývoj a implementaci jednotného IS zastřešujícího procesy stravovacího provozu hotelu a umožňujícího jejich standardizaci, zjednodušení a zefektivnění v provozních podmínkách zařízení VLRZ. Cílem je zpracovat návrh zadání k vývoji IS externí firmou. V rámci tohoto zadání jsou popsány věcné, technologické a provozní podmínky a z toho vyplývající požadavky na …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 3. 2006
Identifier:
https://is.ambis.cz/th/uyedz/
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2008
- Supervisor: Ing. Radim Flegl
- Reader: doc. Ing. František Zvoneček, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
DIVIŠ, Václav. \textit{Návrh jednotného IS pro stravovací provoz hotelu a jeho implementace}. Online. Master's thesis. Praha: The College of Regional Development and Banking Institute - AMBIS, a.s. 2006. Available from: https://theses.cz/id/o1xaa3/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBISBanking Institute/College of Banking
Master programme / field:
Economics and Management / Information Technologies and Management
Theses on a related topic
-
Systém kritických bodů při výrobě vína
Jiří Hoštický -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Systém kritických bodů ve stravování
Jan Hampl -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior
Zuzana JANOVSKÁ -
Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin
Martina NOVÁKOVÁ -
Existence kritických bodů pro systémy reakce-difúze typu aktivátor-inhibitor s jednostrannou podmínkou
Jan ŽILAVÝ -
Školení systému kritických bodů v organizaci SZPI
Eva Racková