Návrh jednotného IS pro stravovací provoz hotelu a jeho implementace – Bc. Václav Diviš
Bc. Václav Diviš
Diplomová práce
Návrh jednotného IS pro stravovací provoz hotelu a jeho implementace
Hotel Catering Plant IS Design and Implementation
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá návrhem na vývoj a implementaci jednotného IS zastřešujícího procesy stravovacího provozu hotelu a umožňujícího jejich standardizaci, zjednodušení a zefektivnění v provozních podmínkách zařízení VLRZ. Cílem je zpracovat návrh zadání k vývoji IS externí firmou. V rámci tohoto zadání jsou popsány věcné, technologické a provozní podmínky a z toho vyplývající požadavky na …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 3. 2006
Identifikátor:
https://is.ambis.cz/th/uyedz/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2008
- Vedoucí: Ing. Radim Flegl
- Oponent: doc. Ing. František Zvoneček, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBISVysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut – AMBIS
Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Informační technologie a management
Práce na příbuzné téma
-
Systém kritických bodů při výrobě vína
Jiří Hoštický -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Systém kritických bodů ve stravování
Jan Hampl -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Systém kritických bodů v kuchyni hotelu Junior
Zuzana JANOVSKÁ -
Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin
Martina NOVÁKOVÁ -
Existence kritických bodů pro systémy reakce-difúze typu aktivátor-inhibitor s jednostrannou podmínkou
Jan ŽILAVÝ -
Školení systému kritických bodů v organizaci SZPI
Eva Racková