Výroba, rozvoj, distribuce a reklama v mléčném průmyslu – Kateřina Garajová
Kateřina Garajová
Bakalářská práce
Výroba, rozvoj, distribuce a reklama v mléčném průmyslu
Production, Expansion, Distribution and Promotion in Dairyng
Anotace:
Téma mé bakalářské práce zní Výroba, rozvoj, distribuce a reklama v mléčném průmyslu. Zde analyzuji historii zpracování mléka a počáteční procesy při výrobě sýrů a následné inovace v tomto oboru. Dále se zabývám problematikou propagace, reklamy a distribuce výrobků. Samozřejmě jsem nemohla opomenout práci klíčových managerů, tedy Key Account Managers, a jejich hlavních úkolů. Dále pak také úlohu obchodních …víceAbstract:
The theme of my thesis added production, development, distribution and advertising in the dairy industry. It outlines the history of milk and the initial processes in the manufacture of cheese, and subsequent innovations in this field. It will deal with the promotion, advertising and distribution of goods. Of course I could not forget the work of key managers, the Key Account Managers, and their main …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2009
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/74548
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Jaromír Lazar
- Oponent: Pavel Lamer
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GARAJOVÁ, Kateřina. \textit{Výroba, rozvoj, distribuce a reklama v mléčném průmyslu}. Online. Bakalářská práce. Ostrava: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava, Hornicko-geologická fakulta. 2009. Dostupné z: https://theses.cz/id/o27swd/.
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola báňská - Technická univerzita OstravaVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
Hornicko-geologická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Ekonomika, management a informatika v oblasti veřejné správy
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
Šárka Horváthová -
Sýry v gastronomii
Igor Kuznetcov -
Porovnání mikrobiálního složení anglického sýru Blue Stilton s příbuznými sýry
Tereza Druláková -
Strategická analýza podniku Bel Sýry Česko a.s.
Paulína Lauková -
Ocenění podniku BEL Sýry Česko a.s.
Vojtěch Novák -
Sýry typu "Pasta-Filata"
Marie Chvatíková -
Čerstvé a měkké sýry jako potenciální zdroj \kur{Encephalitozoon cuniculi}
Tereza VECKOVÁ -
Sýry a jejich jakost v závislosti na použitém syřidle
Josefína Bujnovská