Bc. Lucie Mlezivová

Bakalářská práce

Nabídka stravovacích zařízení pro zákazníky s intolerancí lepku v oblasti Domažlice.

Anotace:
Tato bakalářská práce analyzuje celkovou nabídku bezlepkových pokrmů stravovacích zařízení pro zákazníky s intolerancí lepku v oblasti Domažlice. Hodnotí zejména její kvalitu, která je spíše nedostatečná, což je způsobeno hlavně tím, že nejsou majitelé těchto stravovacích zařízení informováni o tomto stavu a nevěnují této problematice dostatečnou pozornost. Zjišťuje, že to lze jednoduše napravit, a …více
Abstract:
This bachelor thesis analyzes the total offer of gluten-free meals for gluten-intolerant customers in Domažlice. It evaluates especially its quality, which is rather insufficient, mainly because the owners of these catering facilities are not informed about this situation and do not pay enough attention to this issue. It finds that it can be easily remedied by passing some results of the current situation …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 6. 2018
  • Vedoucí: Ing. Roman Švec, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Lucie Zlatušková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích