Nabídka stravovacích zařízení pro zákazníky s intolerancí lepku v oblasti Domažlice. – Bc. Lucie Mlezivová
Bc. Lucie Mlezivová
Bachelor's thesis
Nabídka stravovacích zařízení pro zákazníky s intolerancí lepku v oblasti Domažlice.
Abstract:
Tato bakalářská práce analyzuje celkovou nabídku bezlepkových pokrmů stravovacích zařízení pro zákazníky s intolerancí lepku v oblasti Domažlice. Hodnotí zejména její kvalitu, která je spíše nedostatečná, což je způsobeno hlavně tím, že nejsou majitelé těchto stravovacích zařízení informováni o tomto stavu a nevěnují této problematice dostatečnou pozornost. Zjišťuje, že to lze jednoduše napravit, a …moreAbstract:
This bachelor thesis analyzes the total offer of gluten-free meals for gluten-intolerant customers in Domažlice. It evaluates especially its quality, which is rather insufficient, mainly because the owners of these catering facilities are not informed about this situation and do not pay enough attention to this issue. It finds that it can be easily remedied by passing some results of the current situation …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 4. 2018
Identifier:
https://is.vstecb.cz/th/irk8c/
Thesis defence
- Date of defence: 26. 6. 2018
- Supervisor: Ing. Roman Švec, Ph.D.
- Reader: Ing. Lucie Zlatušková
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MLEZIVOVÁ, Lucie. \textit{Nabídka stravovacích zařízení pro zákazníky s~intolerancí lepku v~oblasti Domažlice.}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: Institute of Technology and Business in České Budějovice. 2018. Available from: https://theses.cz/id/o2nepo/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchInstitute of Technology and Business in České Budějovice
Bachelor programme / field:
Economics and Management / Business Administration and Management
Theses on a related topic
-
Stravovací střediska ve velkém nákupním centru
Iva Burget -
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Návrh a implementace informačního systému pro stravovací zařízení
Jakub Adamus -
Stravovací služby v nákupních centrech
Johana Blažková -
Dopad Covid-19 na ubytovací a stravovací zařízení v ČR
Daniel Čadek -
Stravovací zařízení v Ostravě
Juraj Vajdiar -
Vytvoření objednávacího systému pro restaurace a stravovací zařízení
Daniel Kyzlink -
Specifika legislativní úpravy zákazu kouření v provozovnách stravovacích služeb
Simona Bajusz