Bc. Lucie Mlezivová

Bachelor's thesis

Nabídka stravovacích zařízení pro zákazníky s intolerancí lepku v oblasti Domažlice.

Abstract:
Tato bakalářská práce analyzuje celkovou nabídku bezlepkových pokrmů stravovacích zařízení pro zákazníky s intolerancí lepku v oblasti Domažlice. Hodnotí zejména její kvalitu, která je spíše nedostatečná, což je způsobeno hlavně tím, že nejsou majitelé těchto stravovacích zařízení informováni o tomto stavu a nevěnují této problematice dostatečnou pozornost. Zjišťuje, že to lze jednoduše napravit, a …more
Abstract:
This bachelor thesis analyzes the total offer of gluten-free meals for gluten-intolerant customers in Domažlice. It evaluates especially its quality, which is rather insufficient, mainly because the owners of these catering facilities are not informed about this situation and do not pay enough attention to this issue. It finds that it can be easily remedied by passing some results of the current situation …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 4. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 26. 6. 2018
  • Supervisor: Ing. Roman Švec, Ph.D.
  • Reader: Ing. Lucie Zlatušková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích