Polské potraviny na českém trhu – Bc. Andrea VOŘÍŠKOVÁ
Bc. Andrea VOŘÍŠKOVÁ
Master's thesis
Polské potraviny na českém trhu
Polish foodstuffs on the Czech market
Anotácia:
Cílem této diplomové práce je vymezení základních parametrů obchodní bilance mezi Polskem a ČR v oblasti zemědělsko-potravinářské produkce. Pozornost je zaměřena na posouzení kvalitativní stránky potravin polské provenience, a to zejména ve vztahu k nálezům dozorových orgánů na českém trhu. Práce se zabývá také celkovým agrárním zahraničním obchodem ČR, a to z pohledu teritoriální a komoditní struktury …viacAbstract:
The aim of this thesis is to define the basic parameters of balance of trade between the Czech Republic and Poland in agri-food production. Attention is focused on assessing qualitative aspects of Polish origin food, especially with the findings of supervisory authorities in the Czech market. The thesis also deals with agrarian foreign trade in terms of territorial and commodity structure. Another …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2015
Zverejniť od: 17. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Hana Doležalová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VOŘÍŠKOVÁ, Andrea. Polské potraviny na českém trhu. Č. Budějovice, 2015. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 17.4.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 17. 4. 2015 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EconomicsMaster programme / odbor:
Economics and Management / Management of Commerce
Práce na příbuzné téma
-
Polycyklické aromatické uhlovodíky v potravinových komoditách s častým výskytem v Systému rychlého varování pro potraviny a krmiva
Veronika Vondrášková -
Výuková opora předmětu Potraviny a nápoje pro 1. ročník oboru Kuchař - číšník pro pohostinství
Kateřina Halodová -
Návrh a využití studijní opory pro učitele - Potraviny a výživa
Linda Šebestová -
Vývoj a validace multiplexní technologie xMAP pro detekci a kvantifikaci patogenních virů v prostředí.
Jakub Hrdý -
Studijní opora předmětu „Potraviny a výživa“ pro 3. ročník střední hotelové školy
Eliška Horáková -
Návrh a ověření výukové opory pro výuku oboru kuchař - číšník
Lenka Svobodová -
Agrární zahraniční obchod České republiky
Veronika Křítková -
Dopady Dohody o volném obchodu mezi Evropskou unií a Vietnamem (EVFTA) na obchod s kávou mezi EU a Vietnamem
Mai Trang Taová
Názov
Vložil
Vložené
Práva