Bc. Marcela PINĎÁKOVÁ

Diplomová práce

Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta

Effect of starch in wheat flour on dough properties
Anotace:
Diplomová práce pojednává o vlastnostech škrobu, včetně jeho výroby. Dále se zaměřuje na vlastnosti pšeničné mouky a pšeničného těsta. Praktická část se zabývá stanovením obsahu vlhkosti referenční metodou a obsahu škrobu polarimetrickou metodou dle Ewerse. Výsledky byly statisticky zpracovány vícerozměrnou analýzou.
Abstract:
The thesis deals with the properties of starch, including its production. It then focuses on the properties of wheat flour and wheat dough. The practical part deals with the determination of moisture content of the reference method and the starch content by polarimetric method according to Ewers. The results were statistically processed by the multi-dimensional analysis.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor: 22820

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 6. 2011

Citační záznam

Jak správně citovat práci

PINĎÁKOVÁ, Marcela. Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky