Systémy hodnocení kvality potravin a jejího vnímání spotřebiteli – Bc. Marie Valentová
Bc. Marie Valentová
Diplomová práce
Systémy hodnocení kvality potravin a jejího vnímání spotřebiteli
Systems of food quality assessment and consumer perception
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VALENTOVÁ, Marie. \textit{Systémy hodnocení kvality potravin a jejího vnímání spotřebiteli}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/o4lkj5/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.