Využití nástrojů řízení kvality ve firmě Carrier Refrigeration Operation Czech Republic – Bc. David Popelka
Bc. David Popelka
Bakalářská práce
Využití nástrojů řízení kvality ve firmě Carrier Refrigeration Operation Czech Republic
Using of Quality Tools in Carrier Refrigeration Operation Czech Republic
Anotace:
Obsahem bakalářské práce je použití a implementace nástrojů kvality, které nám pomáhají, jak strategicky řídit systém Managementu jakosti, tak analyzovat a zdokonalovat procesy. Teoretická část je zaměřena zejména na historický vývoj nástrojů kvality, jejich diferenciaci a rozdělení. Praktická část popisuje představení firmy, analýzu stávajícího stavu využívání nástrojů kvality a implementace nového …víceAbstract:
The content of this bachelor thesis is a discourse about usage and implementation of qualitative tools, which helps us as strategically driving System of Quality Management as improve and process analysis. Theoretical part is focused especially at historical development of quality tools, their diversity and separation. Practical part describe company introduction, analysis of current quality tool use …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2009
Identifikátor:
https://is.vsfs.cz/th/yu34m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 6. 2009
- Vedoucí: Ing. Radim Flegl, Ph.D.
- Oponent: Ing. Karel Vlásek, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola finanční a správníVysoká škola finanční a správní
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance
Práce na příbuzné téma
-
Nová média jako nástroj sebevzdělávání v rámci estetické výchovy
Kateřina Knytlová -
Improvement of knowledge management processes in EUS IBM
Milena Petrović -
Food Quality Management
Jan Wegmann -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii
Eva Šulecová -
Management kvality jako nástroj snížení nákladů a zvýšení produktivity podniku
Daniel Stanko -
Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy
Jana VÍTŮ -
Management kvality a značky kvality potravin na příkladu vybrané firmy
Jana VÍTŮ