Mléko a mléčné výrobky, jako zdroj cenných živin pro obyvatele ČR. – Bc. Petra JIRCOVÁ
Bc. Petra JIRCOVÁ
Diplomová práce
Mléko a mléčné výrobky, jako zdroj cenných živin pro obyvatele ČR.
Milk and dairy products as a source of nutrients for the inhabitants of the Czech Republic.
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na téma Mléko a mléčné výrobky, jako zdroj cenných živin pro obyvatele ČR. Teoretická část se zabývá chemickým složením mléka obecně a jsou zde popsány mléčné výrobky a jejich význam pro lidské zdraví. Praktickou část tvoří dotazníky na dané téma a jejich vyhodnocení. Cílem práce bylo zjistit, jaké znalosti mají respondenti o mléce, jak často ho konzumují a z jakých zdrojů …víceAbstract:
The thesis is focused on milk and dairy products as a source of valuable nutrients for the inhabitants. The theoretical part deals with general chemical composition of milk and dairy products are described and their significance for human health. The practical part consists of questionnaires on the subject and their evaluation. The aim of the study was to determine what knowledge the people of milk …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 6. 2014
Zveřejnit od: 27. 6. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Milan Pešek, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JIRCOVÁ, Petra. \textit{Mléko a mléčné výrobky, jako zdroj cenných živin pro obyvatele ČR.}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/o6k17g/.
Jak správně citovat práci
JIRCOVÁ, Petra. Mléko a mléčné výrobky, jako zdroj cenných živin pro obyvatele ČR.. Č. Bud., 2014. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 27.6.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 27. 6. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Význam mléka a jeho složek ve výživě a ve vztahu k alergiím a intoleranci.
Petra Dědinová -
Význam mléka a mléčných výrobků ve výživě dětí předškolního věku
Barbora Zárubová -
Význam vitamínů a minerálních látek v mléce a mléčných výrobcích
Marie ZÁMEČNÍKOVÁ -
Význam mléka a mléčných výrobků v lidské výživě
Eliška Špačková -
Význam mléka a mléčných výrobků ve výživě člověka
Nela Maroušková -
Mléko a mléčné výrobky a jejich význam ve výživě
Hana Šubertová -
Bezlaktózové výrobky na našem a vietnamském trhu
Aneta Krmelová -
Izolace DNA v kvalitě pro PCR z mléčných výrobků pro dětskou výživu
Jana Mantlová
Název
Vložil
Vloženo
Práva