Gastronomické zvyklosti a preference Čechů ve srovnání s Ukrajinci – Bc. Kateryna Kosolapova
Bc. Kateryna Kosolapova
Bachelor's thesis
Gastronomické zvyklosti a preference Čechů ve srovnání s Ukrajinci
Gastronomic habits and preferences of the Czech people in comparison with Ukrainian people
Abstract:
Hlavním cílem této bakalářské práce je analyzovat rozdíly ve stravovacích návycích dvou různých kuchyní - ukrajinské a české. Zaměření této práce byla především na stravovací návyky a tradiční pokrmy obou národů. Cíl byl dosažen pomocí dotazníkového šetření přes webový portál survio.com. Teoretická část se zaměřuje na popis zvyklostí a hlavní rysy obou kuchyní. Dále se zde píše o tradičních a významných …moreAbstract:
The main goal of this bachelor thesis is to analyze the differences in the eating habits of two different cuisines - Ukrainian and Czech. The focus of this work was mainly on eating habits and traditional dishes of both nations. The goal was achieved by means of a questionnaire survey via the survio.com web portal. The theoretical part focuses on the description of customs and main features of both …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2020
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/lchjp/
Thesis defence
- Date of defence: 15. 6. 2020
- Supervisor: doc. PhDr. Jelena Celunová, CSc.
- Reader: Mgr. Eva Mičková
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
Spillerová Spillerová -
Ruská kuchyně v České republice
Kateřina Malá -
Česká ryba v kuchyni
Kateřina Veselá -
Analýza gastronomické kultury v Čínské lidové republice
Tai Ge Liu -
Analýza italské gastronomie v České republice
Andrea Nekvindová -
Consumers' Attitudes towards Culinary Events in the Czech Republic
Eliška Beránková -
Strategická analýza společnosti Bidfood Czech Republic s.r.o.
Ali-Ashina Naizabek -
The Usage of Enogastronomical Rules in the World and in the Czech Republic
Zuzana Kozlovská