Alternatívne smery vo výžive a ich rozšírenie do gastronomických zariadení – Miroslava Pintešová
Miroslava Pintešová
Bakalářská práce
Alternatívne smery vo výžive a ich rozšírenie do gastronomických zariadení
Modern, and alternative paths in nutrition and their usage in public food processing facilities
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 3. 2006
Identifikátor:
https://is.ambis.cz
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2018
- Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS vysoká škola, a.s.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.