Faktory ohrožující potravinovou bezpečnost České republiky – Bc. Tomáš Heryán
Bc. Tomáš Heryán
Diplomová práce
Faktory ohrožující potravinovou bezpečnost České republiky
Factors threatening the Food Security of the Czech Republic
Anotace:
Cílem diplomové práce je zjistit rizikové faktory, které by mohly ohrozit potravinovou bezpečnost ČR a navrhnout modelové řešení k zajištění potravinové bezpečnosti s ohledem na zjištěné rizikové faktory. Teoretická část se skládá ze dvou hlavních kapitol. První kapitola je zaměřena na vymezení bezpečnosti, důležitých bezpečnostních pojmů, druhům bezpečnosti a bezpečnostnímu systému ČR. Druhá kapitola …víceAbstract:
The aim of the thesis is to identify risk factors that could threaten food safety in the Czech Republic and to propose a model solution to ensure food safety with regard to the identified risk factors. The theoretical part consists of two main chapters. The first chapter focuses on the definition of safety, important safety concepts, types of safety and the safety system of the Czech Republic. The …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Heryán, Tomáš. Faktory ohrožující potravinovou bezpečnost České republiky. Uherské Hradiště, 2023. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníMagisterský studijní program / obor:
Bezpečnost společnosti / Ochrana obyvatelstva