Jana ŠEDIVÁ
Bachelor's thesis
Arabismos en la gastronomía andaluza
Arabisms in Andalusian Gastronomy
Abstract:
The work deals with arabisms in Andalusian gastronomy, about their creation and usage among spanish speaking people. Deals with arabisms borrowings which are using in spanish. Mencions borrowings in Andalusian GastronomyAbstract:
Práce pojednává o arabismech v andaluské gastronomii, jejich vzniku dělení a o současném užití u španělských mluvčí. Pojednává o arabských výpůjčkách, které se vyskytují u ve španělštině. Zmiňuje některé arabské výpůjčky v andaluské gastronomii.
Language used: Spanish
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 6. 2017
Thesis defence
- Supervisor: prof. Mgr. Lenka Zajícová, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
ŠEDIVÁ, Jana. Arabismos en la gastronomía andaluza. Olomouc, 2017. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaPALACKÝ UNIVERSITY OLOMOUC
Faculty of ArtsBachelor programme / field:
Philology / Spanish Philology
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights