Stanovení a charakterizace kovových nanočástic v potravinách analýzou jednotlivých částic technikou ICP-MS – Bc. Martina Hakenová
Bc. Martina Hakenová
Master's thesis
Stanovení a charakterizace kovových nanočástic v potravinách analýzou jednotlivých částic technikou ICP-MS
Determination and characterization of metallic nanoparticles in foodstuffs using single-particle ICP-MS analysis
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2020
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HAKENOVÁ, Martina. \textit{Stanovení a charakterizace kovových nanočástic v potravinách analýzou jednotlivých částic technikou ICP-MS}. Online. Master's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2020. Available from: https://theses.cz/id/ocj15t/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Chemistry and Analysis
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.