Magdaléna Tlustá

Bakalářská práce

Nákladovost domácí výroby pečiva

Economics of homemade bakery products
Anotace:
Bakalářská práce na téma “Nákladovost domácí výroby pečiva“ poskytuje náhled do problematiky domácí výroby pečiva. Teoretická část bakalářské práce je věnována historii pečiva, druhům pečiva napříč kulturami, surovinám potřebným k výrobě pečiva, technologiím, ale také výrobním postupům. Praktická část se věnuje analýze nákladovosti vybraného domácího pečiva. Jednotlivé druhy pečiva jsou navzájem porovnávány …více
Abstract:
The Bachelor thesis “Economics of homemade bakery products“ provides insight into homemade bakery products. The theoretical part is devoted to the history of bakery products, types of bakery products across cultures, raw materials for the production of bakery products, technologies, but also production process. The practical part is devoted to the analysis of the cost of selected homemade bakery products …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 3. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Tomáš Maier, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses ocnfs3 ocnfs3/2
15. 3. 2022
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.