Vliv intenzity výživy na kvalitu vepřového masa – František Vacek
František Vacek
Bachelor's thesis
Vliv intenzity výživy na kvalitu vepřového masa
Influence of feed restriction on carcass and meat quality
Abstract:
Chov prasat je České republice významný. Z celkové spotřeby masa na 1 obyvatele tvoří vepřové asi 41 %. K chovu prasat neodmyslitelně patří také výživa prasat. Ta tvoří asi 65 až 75 % nákladu na produkci. Cílem bakalářské práce je vytvoření literární rešerše o vlivu výživy na kvalitu vepřového masa. V práci jsou obecně popsány živiny krmiva, jejichž dobrá znalost je základem úspěšného chovu prasat …moreAbstract:
Pig breeding is significant in the Czech Republic. The consumption of pork represents about 41 % of the overall meat consumption per 1 inhabitant. Pig breeding is closely linked with the nutrition of pigs. The nutrition represents about 65 to 75 % of production costs. The aim of this thesis is to create a literary review on the issue of the influence of nutrition on the quality of pork meat. The …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Jaroslav Čítek, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VACEK, František. \textit{Vliv intenzity výživy na kvalitu vepřového masa}. Online. Bachelor's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2016. Available from: https://theses.cz/id/od4q6p/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / field:
Animal Science / Animal Science
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights