Kateřina Urbánková

Bakalářská práce

Chemické složení jehněčího masa

Chemical composition of lamb meat
Anotace:
Tato bakalářská práce v úvodu popisuje vývoj a aktuální situaci v početních stavech ovcí ve světě, v Evropské unii a na území České republiky. Současně je zde zmíněna produkce skopového masa v EU a dovoz a vývoz této komodity. V návaznosti na současné početní stavy ovcí v České republice se práce krátce zabývá historií ovčáctví a produkcí jehněčího (skopového) masa u nás, se zaměřením na způsoby zpeněžování …více
Abstract:
This bachelor thesis describes development and current situation in numbers of sheep in the world, in the European Union and in the Czech Republic. Sheep meat production in the EU and import and export of this commodity are also mentioned in the thesis. In addition to current numbers of sheep in the Czech Republic, the thesis shortly describes history of sheep breeding and lamb (sheep) meat production …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Dr. Ing. Jan Kuchtík

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses odobkh odobkh/2
26. 4. 2017
Složky
Soubory
Zerdaloglu, S.
27. 4. 2017
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.