Luboš Pospíšil

Bakalářská práce

Návrh technologie a technického vybavení pro vybraný vinařský provoz

Design of technology and technical equipment for selected winery
Anotace:
Tato bakalářská práce je rozdělena do dvou hlavních částí. V první polovině je popsána technologie výroby bílých a červených vín, vhodné stavby a stavební objekty pro vinařství se zaměřením na haly. Dále jsou popsána nejčastěji používaná zařízení pro výrobu vína a jejich funkce. Ve druhé části je popsán stav stávajícího vinařství a navrženo plánované rozšíření provozu. Návrh dovybavení podniku včetně …více
Abstract:
This bachelor‘s thesis is divided into two main parts. First part is devoted to description of the white and red wine production technology, suitable buildings and buildings for winery with an orientation on halls. The most frequently used equipment for wine production and their functions are described too. In the second part there is a description of the existing winery state as well as the proposal …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Pavel Zemánek, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta