La ferme Brénature et ses activités dans le domaine touristique et dans le cadre du programme Wilwater – Marcela Košťálová
Marcela Košťálová
Diplomová práce
La ferme Brénature et ses activités dans le domaine touristique et dans le cadre du programme Wilwater
The farm Brénature and its activities in the tourism and within the scope of program Wilwater
Abstract:
The objective of the thesis is to present the breeding of pigs in Brittany and especially on the farm Brénature and the activities connected to this breeding. First, the work describes the situation on the world market with pork meat and then it continues with the system of pig's breeding in Brittany and particularly on the farm Brénature. The main activity of the farm is the pig's breeding within …víceAbstract:
Cílem diplomové práce je představit chov prasat v Bretani a zejména na farmě Brénature a aktivity spojené s tímto chovem. Nejprve práce popisuje situaci na světovém trhu s vepřovým masem a poté se věnuje systému chovu prasat v Bretani a zvláště na farmě Brénature. Hlavní činností této farmy je chov prasat pod značkou kvality "fermier label rouge", která jsou narozená pod širým nebem a vykrmována na …více
Jazyk práce: francouzština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 8. 2010
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 9. 2010
- Vedoucí: Cécile Green denis
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOŠŤÁLOVÁ, Marcela. \textit{La ferme Brénature et ses activités dans le domaine touristique et dans le cadre du programme Wilwater}. Online. Diplomová práce. Olomouc: Univerzita Palackého v Olomouci, Filozofická fakulta. 2010. Dostupné z: https://theses.cz/id/oemem9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 16. 8. 2010 dostupné: světu
Univerzita Palackého
Filozofická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Filologie / Odborná francouzština pro hospodářskou praxi
Práce na příbuzné téma
-
Sustainability transitions, policy-making and circular economy: a study on the effectiveness of the European and Dutch policy-mixes aimed at implementing a circular economy in the Dutch agro-food and construction industries.
Linda den Bol -
From Breeding to Eating: Images of Meat Production and Consumption in Pompeii
Barbora Ruffíni -
Ukrainian wine production and consumption
Kateryna Kapranova -
Meat Production and Consumption: Case Study of Argentina
Kristyna Mudrova -
Econometric Analysis of Pork Meat Supply-Demand Relations in the Czech Republic
Nikol Boháčková -
Statistická analýza dynamiky vývoje produkce a spotřeby kávy ve světě a v České republice
Vojtěch Koplík -
KERAMIKA 16. A 1. POLOVINY 17. STOLETÍ V JIŽNÍCH A ZÁPADNÍCH ČECHÁCH. Inovace a kontinuita hrnčířské produkce
Michal PREUSZ -
Produkce a spotřeba biopotravin s ohledem na životní prostředí a lidské zdraví
Romana Bartošová
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses oemem9 oemem9/2
18. 8. 2010